Vacatures
 

 

TECHNIEK IN VERTROUWEN

Al meer dan 40 jaar vormen passie en gedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf.
Respect voor onze medewerkers, maatschappij, milieu en bezieling staan hierbij centraal. We realiseren voor iedereen een gezellige thuis, of comfortabele werkplaats, door duurzame installaties voor verwarming, warm water en ventilatie aan te bieden. Waarna u ook op onze betrouwbare service kan rekenen.

Techniek in vertrouwen. Da’s VERHERBRUGGHEN.

Energietechniek is "hot" : zonnepanelen, warmtepompen, warmterecuperatie, condensatietechniek, PV-installatie, brandstofcellen, ventilatie…. De snelle evolutie vraagt continue opvolging en bijscholing. Wij willen dan ook zowel klassieke als “state-of-the-art” oplossingen aanbieden aan onze klanten.

Met gedreven en gepassioneerde medewerkers staat VERHERBRUGGHEN dan ook klaar om in elk gebouw het gewenste comfort voor warmte, water, gezonde lucht en energie te voorzien.

Voor de verdere professionalisering en uitbouw van onze organisatie en om de sterke groeiambities te helpen realiseren, verwelkomen we graag nieuwe talenten zoals hieronder beschreven. Echter voel je interesse voor ons bedrijf, maar vind je je niet direct terug in onderstaande omschrijvingen, solliciteer zeker spontaan ! Mogelijks hebben we toch een job voor jou !

 


 

Assistent Projectleider :


Taken:

Je werkt in tandem met een ervaren projectleider en biedt belangrijke ondersteuning in de diverse fasen van een project: offerte, werfvoorbereiding, dimensionering, aankoop, planning… Je volgt zelf (kleinere) projecten op in functie van je capaciteiten en ervaring. Na bewezen ervaring,  groei je door tot senior projectleider.

Profiel:

Je bent bij voorkeur van opleiding A2 of bachelor elektromechanica, elektriciteit of klimatisatie. Je hebt reeds enige bewezen ervaring in de sector van verwarming, koeling, airco en ventilatie.
Je bent punctueel, technisch en administratief sterk, een teamspeler met voldoende gezond verstand en hands-on mentaliteit. Je kan goed communiceren.

Wij bieden:

Wij staan in voor je verdere opleiding in de HVAC wereld en je maakt deel uit van een jong en dynamisch team met een zeer aangename werkomgeving in ons nagelnieuw gebouw ! Een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen, dit vooral in functie van je ervaring en capaciteiten.

 

 

Projectleider

 

Taken:
Je staat hoofdzakelijk in voor de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair. Je draagt hierbij zowel de technische als administratieve verantwoordelijkheid, om de werken tot ieders tevredenheid te realiseren.

Profiel:
Je bent bij voorkeur van opleiding A2, bachelor of master elektromechanica, elektriciteit of klimatisatie. Je hebt reeds enkele jaren bewezen ervaring in de sector van verwarming, koeling, airco en ventilatie.
Je bent punctueel, technisch en administratief sterk, een teamspeler met voldoende gezond verstand en hands-on mentaliteit. Je kan goed communiceren en hebt voldoende maturiteit en ervaring om leiding tet geven aan uitvoerende collega's.

Wij bieden:
Wij blijven investeren in je kennis in de HVAC wereld en je maakt deel uit van een jong en dynamisch team met een zeer aangename werkomgeving in ons nagelnieuw gebouw ! Een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen, dit vooral in functie van je ervaring en capaciteiten.

 

 

Verantwoordelijke dienst na verkoop :

 

Na het succesvolle realiseren van een degelijke installatie, begint de volgende belangrijke fase : de dienst na verkoop. Bij Verherbrugghen staat service hoog in het vaandel gedragen. We laten letterlijk niemand in de kou staan. We zoeken iemand die deze verantwoordelijkheid mee op zich neemt.

 Je hebt de leiding en verantwoordelijkheid over o.a. :

  • Klantencontacten, klanten te woord staan, telefonisch en per mail voor de diverse service-aangelegenheden.
  • De service-opdrachten, vragen of problemen van klanten efficiënt oplossen; dit met de juiste commerciële instelling.
  • Leiden, organiseren en optimaliseren van de dienst na verkoop. Dispatching van de techniekers. Controle van hun taken, materialen en gereedschappen.
  • Tijdige en correcte facturatie en documentenstroom verzekeren.
  •  

Profiel:

Bij voorkeur heb je een niveau bachelor elektromechanica, of A2 technische school. Of je bent bvb brandertechnieker en wenst je carrière (mits de nodige ervaring) een wending te geven. Je bent organisatorisch sterk, je kan verantwoordelijkheid dragen en bent stressbestendig. Je beschikt over voldoende maturiteit om leiding te geven en krachtdadig te handelen wanneer dit vereist is.  Je kan overweg met een computer. Je schrijft en spreekt goed Nederlands.

Wij bieden:
Een aantrekkelijk pakket met extralegale voorwaarden in functie van je ervaring en capaciteiten. Mogelijkheden tot opleidingen volgen, die verband houden met je taken. Een zeer aangename nieuwe werkomgeving in een KMO met jonge dynamische collega's, waar je iemand van betekenis en belang kan zijn.

 


 

Voel je iets voor een van onze vacatures ? Wens je meer info of een vrijblijvende kennismaking? Aarzel dan niet om ons te contacteren, en stuur nu reeds je C.V. naar vacature@verherbrugghen.be  (of contacteer ons op 09/367.53.26)

Wij kijken alvast uit naar je seintje !

 

Ieder contact wordt met grootste discretie behandeld en steeds beantwoord !


 

 

Verherbrugghen

nieuws

  • Winnaar trekking bekend ! Zie nieuws !
  • Bespaar 20-30% brandstof met een nieuwe ketel !!! Getuige meerdere installaties die we reeds plaatsten.
  • Vraag een offerte voor ketelvervanging aan: vul uw gegevens in via deze link:  Zuiniger verwarmen met Verherbrugghen
  • Voordeelpremie! Bij Viessmann kan u een voordeelchecque genieten, klik HIER
  • We zijn voor onze groei en professionalisering op zoek naar meerdere talenten ! Check onze vacaturepagina !
Lees meer

Alle teksten en foto's van deze website zijn eigendom van VERHERBRUGGHEN BVBA.

Kopiëren hiervan is ten strengste verboden; de kopieerder zal wettelijk vervolgd worden.

De wallekens 4 | 9270 Laarne-Kalken | T.: 09 367 53 26 | E.:
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie