Vacatures

 

 

TECHNIEK IN VERTROUWEN

Al meer dan 40 jaar vormen passie en gedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf.
Respect voor onze medewerkers, maatschappij, milieu en bezieling staan hierbij centraal. We realiseren voor iedereen een gezellige thuis, of comfortabele werkplaats, door duurzame installaties voor verwarming, warm water en ventilatie aan te bieden. Waarna u ook op onze betrouwbare service kan rekenen.


Techniek in vertrouwen. Da’s VERHERBRUGGHEN.

Energietechniek is "hot" : zonnepanelen, warmtepompen, warmterecuperatie, condensatietechniek, PV-installatie, brandstofcellen, ventilatie…. De snelle evolutie vraagt continue opvolging en bijscholing. Wij willen dan ook zowel klassieke als “state-of-the-art” oplossingen aanbieden aan onze klanten.

Met gedreven en gepassioneerde medewerkers staat VERHERBRUGGHEN dan ook klaar om in elk gebouw het gewenste comfort voor warmte, water, gezonde lucht en energie te voorzien.

Voor de verdere professionalisering en uitbouw van onze organisatie en om de sterke groeiambities te helpen realiseren, verwelkomen we graag nieuwe talenten zoals hieronder beschreven. Echter voel je interesse voor ons bedrijf, maar vind je je niet direct terug in onderstaande omschrijvingen, solliciteer zeker spontaan ! Mogelijks hebben we toch een job voor jou !

 

Om onze groei verder te ondersteunen zijn we op zoek voor onmiddelijke indienstname:

 

 

2 ERVAREN MONTEURS TECHNIEKEN  

 

Dit voor het professioneel installeren van leidingen, warmtepompen, zonnepanelen, cv-ketels,...  voor centrale verwarming, sanitair, ventilatie volgens de regels van goed vakmanschap.

 

Profiel: Na je opleiding in een technische middelbare school, heb je minsten enkele jaren ervaring in plaatsen van CV-installaties, sanitair in een serieus bedrijf. Je werkt nauwgezet, oog voor details, en bent een echte “stielman” die 100 % zelfstandig kan werken, na kennismaking met onze materialen en manier van werken. Je bent iemand die niet om de haverklap van job veranderd.

 

Kennis van airco is een pluspunt, maar geen noodzaak. Je kan verantwoordelijkheid dragen en leiding geven aan je collega waarmee je dagelijks samenwerkt. Je bent communicatief, toffe collega, respectvol en loyaal. Wij bieden: Je komt terecht in een dynamische groei-KMO, waar er een aangename sfeer is tussen alle collega’s. Je maakt deel uit van een jong team in een zeer aangename (nieuwe) werkomgeving. Een aantrekkelijk loon, in functie van je ervaring en capaciteiten.

Vaste Job - Contract van onbepaalde duur. 

Plaats tewerkstelling:  De Wallekens 4 9270 LAARNE

 

1 JUNIOR PROJECTLEIDER / WERKVOORBEREIDER

Als rechterhand van een ervaren projectleider biedt je ondersteuning in de diverse fasen van een project: offerte, werfvoorbereiding, dimensionering, aankoop, planning… je werkt in tandem met een senior projectleider, en staat die bij waar mogelijk. Je volgt zelf (kleinere) projecten op. In functie van je talenten en bewezen resultaten, groei je door tot senior projectleider.


Je bent bij voorkeur van opleiding A2 of bachelor elektromechanica, elektriciteit of klimatisatie. Je hebt reeds bewezen ervaring in de sector van verwarming, koeling, airco en ventilatie.
Je bent punctueel, technisch en administratief sterk, een teamspeler met voldoende gezond verstand en hands-on mentaliteit. Je kan goed communiceren.
Wij bieden:
Wij staan in voor je verdere opleiding in de HVAC wereld en je maakt deel uit van een jong en dynamisch team met een zeer aangename werkomgeving in ons nagelnieuw gebouw ! Een aantrekkelijk loon met extralegale voorwaarden, dit vooral in functie van je ervaring en capaciteiten.
Aarzel niet en contacteer ons of stuur je cv naar vacature@verherbrugghen.be Ieder contact wordt discreet behandeld en wordt uiteraard steeds beantwoord.

1 PROJECTINGENIEUR

 

Je staat hoofdzakelijk in voor de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair. Je draagt hierbij zowel de technische als administratieve verantwoordelijkheid, om de werken tot ieders tevredenheid te realiseren.

Je bent bij voorkeur van opleiding A2, bachelor of master elektromechanica, elektriciteit of klimatisatie. Je hebt reeds enkele jaren bewezen ervaring in de sector van verwarming, koeling, airco en ventilatie.
Je bent punctueel, technisch en administratief sterk, een teamspeler met voldoende gezond verstand en hands-on mentaliteit. Je kan goed communiceren en hebt voldoende maturiteit en ervaring om leiding tet geven aan uitvoerende collega's.

Wij blijven investeren in je kennis in de HVAC wereld en je maakt deel uit van een jong en dynamisch team met een zeer aangename werkomgeving in ons nagelnieuw gebouw ! Een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen, dit vooral in functie van je ervaring en capaciteiten.

 

Wens je meer info of een vrijblijvende kennismaking? Aarzel dan niet om ons te contacteren, en stuur nu reeds je C.V. naar vacature@verherbrugghen.be 

Wij kijken alvast uit naar je seintje !

 

Ieder contact wordt met grootste discretie behandeld en steeds beantwoord !


 

 
Verherbrugghen

nieuws

  • Winnaar trekking bekend ! Zie nieuws !
  • Bespaar 20-30% brandstof met een nieuwe ketel !!! Getuige meerdere installaties die we reeds plaatsten.
  • Vraag een offerte voor ketelvervanging aan: vul uw gegevens in via deze link:  Zuiniger verwarmen met Verherbrugghen
  • Voordeelpremie! Bij Viessmann kan u een voordeelchecque genieten, klik HIER
  • We zijn voor onze groei en professionalisering op zoek naar meerdere talenten ! Check onze vacaturepagina !
Lees meer

Alle teksten en foto's van deze website zijn eigendom van VERHERBRUGGHEN BVBA.

Kopiëren hiervan is ten strengste verboden; de kopieerder zal wettelijk vervolgd worden.

De wallekens 4 | 9270 Laarne-Kalken | T.: 09 367 53 26 | E.:
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie