Vacatures 

 

TECHNIEK IN VERTROUWEN

Al meer dan 40 jaar vormen passie en gedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf.
Respect voor onze medewerkers, maatschappij, milieu en bezieling staan hierbij centraal. We realiseren voor iedereen een gezellige thuis, of comfortabele werkplaats, door duurzame installaties voor verwarming, warm water en ventilatie aan te bieden.

Techniek in vertrouwen. Da’s VERHERBRUGGHEN.

Energietechniek is bovendien hot ! Zonnepanelen, warmtepompen, warmterecuperatie, condensatietechniek, PV-installatie, brandstofcellen, ventilatie…. De snelle evolutie vraagt continue opvolging en bijscholing. Wij willen dan ook zowel klassieke als “state-of-the-art” oplossingen aanbieden aan onze klanten.

Met gedreven en gepassioneerde medewerkers staat VERHERBRUGGHEN dan ook klaar om in elk gebouw het gewenste comfort voor warmte, water en gezonde lucht te voorzien.

Voor de verdere professionalisering en uitbouw van onze organisatie en om de sterke groeiambities te helpen realiseren, verwelkomen we graag nieuw talent:

 

1 Meestergast - monteur

U heeft meerdere jaren ervaring in plaatsen van technische installaties verwarming / sanitair, en kan 100% zelfstandig werken. 

Ervaring in plaatsen van ventilatie- en airco-installaties is niet noodzakelijk maar een pluspunt.

 

 

 

 

 

Wij bieden u een meer dan correcte verloning en voordelen in functie van uw profiel en capaciteiten, in een aangenaam bedrijfsklimaat in een leuk jong team !
Aarzel niet om ons te contacteren, en stuur uw CV naar vacature@verherbrugghen.be of contacteer ons op 09/367.53.26 - Wij kijken alvast uit naar je seintje !


 

 

Verherbrugghen

nieuws

  • Winnaar trekking bekend ! Zie nieuws !
  • Bespaar 20-30% brandstof met een nieuwe ketel !!! Getuige meerdere installaties die we reeds plaatsten.
  • Voordeelpremie! Bij Viessmann kan u een voordeelchecque genieten, klik HIER
  • We zijn voor onze groei dringend op zoek naar een goede PROJECTLEIDER ! Op zoek naar een uitdaging in de wereld van gebouwentechnieken?  Klik dan hier.
Lees meer

Alle teksten en foto's van deze website zijn eigendom van VERHERBRUGGHEN BVBA.

Kopiëren hiervan is ten strengste verboden; de kopieerder zal wettelijk vervolgd worden.

De wallekens 4 | 9270 Laarne-Kalken | T.: 09 367 53 26 | E.: